üç film birden

/ 15 Kasım 2011 Salı /
Eylül'de Karadedeler Olayı, Ekimde ise In Time(Zamana Karşı) ve Paranormal Activiy 3 filmelerine gitmiş bulunmaktayım, fragmanının çıkmış olduğu ilk günden beri deli gibi beklediğim Bir Zamanlar Anadolu'da filmini ise es geçmiş bulunmaktayım, Gösterimde olduğu 8. haftaymış bu arada belirletim hemencecik.

Karadedeler Olayı: Bilmem alfabenin Hangi harfinin olduğu şehrin yine aynı alfabenin başka bi harfiyle başlayan ilçesinde geçen olaylar sonrası olayı araştıran gazetecinin kamerasına takılanlar ve giderken kamerayı bıraktığı çocuğun çektikleri görüntülerden ibaret olduğu iddaa edilen ama öyle olmayan bi film.
Kısaca Paranormal özentisi işte tuttu ya bizde geri durmayalım hemen bitanecikte biz patlatalım vakaları bunlar. Bu arada filmin afişinin filmle alakası yok. Bomboş salonda 2 kişi izledik filmi, korkma ürkme tursma gibi durumlardan hiçbirini yaşamadım...

In Time (Zamana Karşı): Bi gelecek düşünün 25 yaşına kadar yaşıyosunuz ve bundan sonra elinizde olan sey sadece zaman yani para, üstünüzde taşıdığınız nakdiniz, hatta ayaklı akbilsiniz, yada ne bileyim çalışıyormusunuz işte harcadığınız zaman için size zaman veriyolar falan. Aslında benim aklıma takılan konu peki 25ine kadar saat tiktaklamıyo ya bu 25inde olmayanlar nasıl harcama yapıyo yoksa filmde kopukluk mu yaşadım ben?
Aslında filmin mantığı çok güzel boşa harcadığımız zamanı direk para birimine dönüştürerek önümüze sunuyor.
Philippe Weis'in kumardan sonra soylediği şey güzeldi: Karım mı? Annem mi yoksa kızım mı ? eksiden herşey daha kolaymış?
Filmin bayağı bi eksiği var keşke Amanda Seyfried ile Olivia Wilde rol değişinde bulunsaymış daha güzel olurmuş.
Ve Bilek güreşi olayı o ne saçma şey öyle...
Ve çok aceleye gelmiş olay zaman kısıtlı diyemidir nedir. Bunu yaptık hadi hemen şu sahneye geçelim azıcık daha dozu düşük şeyler yapalım falan.
Aslında senaryo üzerinde biraz daha kafa yorarak daha kapsamlı bi anlatıma gidilse çok daha başarılı bi film ortaya çıkar.

Paranormal Activity 3: Anlatmaya gerek yok gidip görmek izlemek lazım serideki filmlerden en çok hoşuma gideni bu oldu.
site ekle site ekle
 
Copyright © 2010 MozAikonik, All rights reserved
Design by DZignine. Powered by Blogger